Adolescentă de 15 ani din Zimbor, bănuită de furtul unui telefon, prinsă de polițiști Reviewed by CD on . Poliţiştii din carul Postului de Poliţie Zimbor au identificat, luni, 20 mai a.c., o adolescentă de 15 ani, bănuită de comiterea unui furt. Cercetările efectuat Poliţiştii din carul Postului de Poliţie Zimbor au identificat, luni, 20 mai a.c., o adolescentă de 15 ani, bănuită de comiterea unui furt. Cercetările efectuat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Adolescentă de 15 ani din Zimbor, bănuită de furtul unui telefon, prinsă de polițiști

Adolescentă de 15 ani din Zimbor, bănuită de furtul unui telefon, prinsă de polițiști

Adolescentă de 15 ani din Zimbor, bănuită de furtul unui telefon, prinsă de polițiști

Poliţiştii din carul Postului de Poliţie Zimbor au identificat, luni, 20 mai a.c., o adolescentă de 15 ani, bănuită de comiterea unui furt.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că adolescenta a pătruns la data de 15 mai într-o unitate de învăţământ, de pe raza comunei, iar dintr-un ghiozdan a sustras un telefon mobil în valoare de 4000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt şi continuă cercetările pentru documentarea activităţii infracţionale a acesteia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus