Acţiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor desfășurată în Sălaj Reviewed by CD on . Poliţiştii rutieri sălăjeni, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au desfăşurat în perioada 2-3 martie a.c., o acţiune pentru verificarea s Poliţiştii rutieri sălăjeni, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au desfăşurat în perioada 2-3 martie a.c., o acţiune pentru verificarea s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Acţiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor desfășurată în Sălaj

Acţiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor desfășurată în Sălaj

Acţiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor desfășurată în Sălaj

Poliţiştii rutieri sălăjeni, împreună cu inspectori din cadrul Registrului Auto Român, au desfăşurat în perioada 2-3 martie a.c., o acţiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Echipele de control au verificat buna funcţionare a mecanismului de frânare şi a sistemului de direcţie a autovehiculelor, a instalaţiei de iluminare şi semnalizare, precum şi reglajul acesteia.

De asemenea, poliţiştii au verificat concordanţa datelor înscrise în certificatul de înmatriculare cu caracteristicile tehnice, precum şi valabilitatea inspecţiei tehnice periodice şi a asigurării obligatorii.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut nouă certificate de înmatriculare.

Valoarea amenzilor se ridică la 11.120 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus