Accident grav în apropiere de Bobota: Un tânăr şi-a pierdut viaţa Reviewed by CD on . Un accident deosebit de grav a avut loc în seara zilei de vineri, 11 septembrie, pe drumul european E81, între localităţile Supuru de Sus şi Bobota. Potrivit in Un accident deosebit de grav a avut loc în seara zilei de vineri, 11 septembrie, pe drumul european E81, între localităţile Supuru de Sus şi Bobota. Potrivit in Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accident grav în apropiere de Bobota: Un tânăr şi-a pierdut viaţa

Accident grav în apropiere de Bobota: Un tânăr şi-a pierdut viaţa

Accident grav în apropiere de Bobota: Un tânăr şi-a pierdut viaţa

Un accident deosebit de grav a avut loc în seara zilei de vineri, 11 septembrie, pe drumul european E81, între localităţile Supuru de Sus şi Bobota.

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 22, în urma acestuia, o persoană pierzându-şi viaţa, iar alta fiind rănită grav.

„Gheorghe S. de 41 de ani, din județul Satu Mare, în timp ce conducea autoutilitara proprietate personală, din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare față de tractorul care circula în fața sa, a intrat în coliziune cu un utilaj agricol care era tractat de tractorul condus de Marius O., în vârstă de 35 de ani, din localitatea Derșida, comuna Bobota”, au precizat poliţiştii sălăjeni. În urma impactului, Călin I. de 29 de ani, din Satu Mare, pasager pe locul din dreapta față în autoutilitară, şi-a pierdut viaţa, şoferul sătmărean a suferit leziuni grave.

Potrivit sursei citate, în cauză, pe numele șoferului din Satu Mare, au fost întocmite actele premergătoare dosarului penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus