Elevi în practică la Jandarmeria Sălaj Reviewed by CD on . Astăzi, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început primul stagiu de practică pentru un număr de 16 elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi Astăzi, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început primul stagiu de practică pentru un număr de 16 elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Elevi în practică la Jandarmeria Sălaj

Elevi în practică la Jandarmeria Sălaj

Elevi în practică la Jandarmeria Sălaj

Astăzi, la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj a început primul stagiu de practică pentru un număr de 16 elevi ai şcolilor militare de subofiţeri jandarmi . Viitorii subofiţeri jandarmi, 15 de la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş”- Fălticeni şi 1 de la Şcoala de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”- Drăgăşani, au fost repartizaţi la structurile de ordine publică unde vor participa la misiunile acestora până la încheierea stagiului.
Elevii vor fi coordonaţi, îndrumaţi şi evaluaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională şi vor participa la toate activităţile desfăşurate de aceştia, urmărindu-se realizarea obiectivelor şi măsurilor prevăzute în programa de învăţământ.
Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, principalele modalităţi de pregătire fiind însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la diferite misiuni de ordine publică, activităţile având ca scop aprofundarea şi consolidarea cunoştinţelor asimilate, formarea, dezvoltarea şi perfecţionarea deprinderilor practice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus