Zeci de salajeni au pus mana pe un loc de munca la targul de joburi

Peste o suta de someri salajeni au participat vineri, la Zalau, la bursa lunara a locurilor de munca. Evenimentul a fost organizat de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Salaj, in parteneriat cu firma SC Vecom SRL. Actiunea s-a derulat la sediul AJOFM Salaj, prin programul “Salaj Workacces-Program pilot de crestere a gradului de ocupare in judetul Salaj”.

“Targul de locuri de munca este o actiune organizata in cadrul proiectului Salaj Workacces-Program pilot de crestere a gradului de ocupare in judetul Salaj, fiind destinat, cu precadere meseriilor pentru care au fost organizate programe de formare profesionala in cadrul proiectului implementat in judet in perioada 1 ianuarie 2011-31 decembrie 2012, dar nu numai, orice angajator, putand participa la targ”, a mentionat directorul AJOFM Salaj, Romeo Sarca.

La bursa locurilor de munca din aceasta luna au participat 15 agenti economici care au oferit 75 de locuri de munca. Organizatorii au estimat participarea la targul de joburi a 125 de persoane aflate in cautare de loc de munca dintre care 42 au fost selectate in vederea incadrarii. Pentru persoanele cu studii medii sau generale au fost ofertate locuri de munca in urmatoarele meserii: electrician medie si joasa tensiune, instalator tehnico-sanitare si de gaze, lucrator finisor pentru constructii, confectioner imbracaminte, tamplar, bucatar, ospatar, femeie de serviciu, strungar, sudor si muncitor necalificat, iar pentru cele cu studii de licenta a fost un post de asistent social, un post de inginer automatist si unul de inginer topograf. Urmatorul eveniment in derularea proiectului Salaj – Work Acces va fi organizat in perioada 23-25 mai, cand va avea loc workshop-ul: “Mobilitate ocupationala si geografica –solutii si bune practici”.

Recomandari

Alte Articole