Zalaul, in schimbare de look Reviewed by CD on . Infrastructura Zalaului este din nou in schimbare. Pe Bulevard, in zona Scala, se sapa santuri si se lucreaza in perimetrul spatiilor verzi. Nu ar trebui sa fie Infrastructura Zalaului este din nou in schimbare. Pe Bulevard, in zona Scala, se sapa santuri si se lucreaza in perimetrul spatiilor verzi. Nu ar trebui sa fie Rating:
Ești aici: Acasă » Social»Zalaul, in schimbare de look

Zalaul, in schimbare de look

Zalaul, in schimbare de look

Infrastructura Zalaului este din nou in schimbare. Pe Bulevard, in zona Scala, se sapa santuri si se lucreaza in perimetrul spatiilor verzi. Nu ar trebui sa fie un motiv de neliniste pentru ceteteni, deoarece lucrarile care se executa, la aceasta data, nu vizeaza retelele de apa, canalizare, electricitate, gaze naturale sau telefonie. Din contra, in curand, gratie acestor demersuri, fata principalelor artere rutiere va fi infrumusetata. Purtatorul de cuvant al firmei Citadin, Paul Maghiu, ne-a spus ca toate aceste activitati se intreprind in contextul lucrarilor de primavara.

“Se reamenajeaza spatiile verzi si se refac bordurile deteriorate. Astfel de lucrari se executa atat in zona Scala, pe bulevard, cat si in alte locuri unde sunt amenajate rondouri si spatii verzi, cum ar fi cele din centru, din zona Zahana, de la Autogara, din sensurile giratorii. Aceste activitati de intretinere se deruleaza periodic si ele vizeaza inlocuirea bordurilor deteriorate si fixarea celor desprinse. Cand temperatura va permite, peste cateva zile, vor fi plantate si flori (panselute)”, a precizat Paul Maghiu. Lucrarile din aceste zile sunt incluse in programul anual de reparatii si intretinere a infrastructurii Zalaului. Bugetul total alocat de muncipalitate pentru finantarea lucrarilor din 2012 este de 3 milioane de lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus