Victima accidentata in timp ce mergea la spital

Un barbat in varsta de 61 de ani, din localitatea Surduc, a fost ranit intr-un accident de circulatie petrecut miercuri dimineata, intre localitatile Popeni si Mirsid, tocmai pe cand se indrepta spre spital. Acesta avea nevoie de ingrijiri medicale, urmand a fi internat pentru tratament impotriva diabetului.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca evenimentul rutier s-a petrecut din cauza vitezei cu care conducea soferul masina. “Miercuri dimineata, in jurul orei 10.30, pe DN 1H, s-a produs un grav accident de circulatie intre localitatile Popeni si Mirsid. Soferul Saveta P., de 31 de ani, din Surduc, se afla al volanul autoturismului proprietate personala, cand, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, intr-o curba la stanga, a pierdut controlul directiei de mers, a parasit partea carosabila si s-a oprit pe un teren viran situat in imediata apropiere a drumului. In urma impactului, pasagerul de pe bancheta din spate a autoturismului a fost accidentat”, a declarat purtatorul de cuvant.

Dupa producerea evenimentului rutier, conducatoarea auto a parasit locul accidentului fara sa anunte politia despre accident, transportand victima la spital. Potrivit purtatorului de cuvant al Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, Codruta Puscas, pacientul a ajuns la Unitatea de Primire a Urgentelor la ora 11.05, prezentand o fractura cu tasare la nivelul corpului vertebral si traumatism abdominal cu suspiciune de hematom subcapsular splenic, rezultate in urma unui accident rutier. Pacientul a fost stabilizat, dupa care a fost internat la Sectia de Ortopedie a spitalului.

Recomandari

Alte Articole