Traficanti de droguri salajeni, retinuti la Baia Mare

Traficul de droguri continua sa-si puna amprenta asupra judetului Salaj. Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate Salaj, sprijinit de colegii de la Serviciul de Criminalitate Maramures si Cluj, precum si echipaje de la Politia de Interventie Rapida, au descins in forta, vineri dupa-amiaza, pe o strada din municipiul Baia Mare, avand informatii ca acolo s-ar afla mai multe persoane suspecte de trafic de droguri. Actiunea s-a desfasurat sub atenta supraveghere a procurorilor DIICOT din Salaj.

In urma descinderilor, mai multi tineri au fost ridicati, asupra acestora fiind gasite droguri. Din primele informatii, politistii au ajuns la concluzia ca ar fi vorba de tineri din judetul Salaj care incercau sa vanda droguri unei persoane din Baia Mare. La unul dintre tineri au fost gasite mai multe substante necunoscute. Anchetat de procurori, acesta a afirmat ca a platit 700 de lei pentru droguri unui tanar avand domiciliul in comuna Somes Odorhei, judetul Salaj. In baza declaratiilor, politistii l-au urmarit si retinut pe salajean pe strada Enescu din Baia Mare. Asupra acestuia a fost gasit un cartus despre care a spus ca l-ar fi primit de la un padurar. Oamenii legii au descins la mai multe domicilii din zona in care a fost prins suspectul, de unde au retinut mai multi tineri. Suspectii au fost ridicati si dusi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Maramures pentru audieri. Vom reveni cu amanunte.

Autoritatile salajene s-au confruntat anul trecut cu un caz de amploare privind traficul de droguri. Un tanar din Zalau, Ionut Tamba, a fost prins ca a vandut sute de droguri unor tineri printre care si minori din mai multe localitati salajene. In urma unui flagrant organizat pe o strada din municipiu, procurorii l-au retinut pe suspect. Instanta de judecata l-a condamnat pe Tamba la peste doi ani de inchisoare pentru trafic cu droguri de mare risc.

 

Recomandari

Alte Articole