Tentativa de omor la Chiesd

Un caz socant a tulburat linistea locuitorilor comunei Chiesd, chiar in noaptea dintre ani, dupa ce doi frati s-au luat la cearta, unul dintre ei injunghiindu-l pe fratele sau mai mic. Agresorul a fost pus dupa gratii, fiind arestat preventiv pentru savarsirea infractiunii de tentativa de omor, in timp ce fratele sau a fost transportat in stare grava la spital.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, a declarat ca incidentul s-a produs pe fondul consumului excesiv de alcool. “In dimineata zilei de 1 ianuarie, la ora 3.35, prin apelul unic de urgenta 112 s-a sesizat faptul ca un barbat in varsta de 54 de ani, din Sighetu Silvaniei, pe fondul consumului excesiv de alcool, l-a injunghiat cu un cutit in zona abdominala pe fratele sau mai tanar cu doi ani, punandu-i acestuia viata in pericol. Pentru efectuarea investigatiilor, la fata locului s-a deplasat echipa operativa complexa condusa de un procuror criminalist de la Parchetul de pe langa Tribunalul Salaj”, a declarat purtatorul de cuvant.

In baza probelor aduse la dosar, barbatul in varsta de 54 de ani, Vasile C., a fost prezentat in cursul zilei de 1 ianuarie Tribunalului Salaj cu propunerea de arestare preventiva, instanta de judecata emitand un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Salaj, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti mentionate, Codruta Puscas, ne-a declarat ca barbatul de 52 de ani se afla internat la Sectia de Chirurgie, unde va mai ramane sub supraveghere medicala.

Cercetarile in acest caz sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de omor, cu autorul in stare de arestare preventiva.

Recomandari

Alte Articole