Sperante legate de construirea tronsonului II al centurii Zalaului Reviewed by CD on . Primarul Municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, s-a intalnit luni, in Bucuresti, cu ministrul Apararii Nationale, Cornel Dobritoiu, pentru a prezenta problema pol Primarul Municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, s-a intalnit luni, in Bucuresti, cu ministrul Apararii Nationale, Cornel Dobritoiu, pentru a prezenta problema pol Rating:
Ești aici: Acasă » Social»Sperante legate de construirea tronsonului II al centurii Zalaului

Sperante legate de construirea tronsonului II al centurii Zalaului

Sperante legate de construirea tronsonului II al centurii Zalaului

Primarul Municipiului Zalau, Radu Capilnasiu, s-a intalnit luni, in Bucuresti, cu ministrul Apararii Nationale, Cornel Dobritoiu, pentru a prezenta problema poligonului din zona Aghires si conditiile mutarii acestuia, astfel incat sa fie deblocata construirea tronsonului II al soselei de centura. „Se pare ca vom avea o sansa sa rezolvam aceasta situatie si sper, pe ideea discutata cu ministrul, sa se poata muta poligonul in Crasna. Consider ca avem cu adevarat sanse pentru a debloca situatia avizului pentru soseaua de centura si chiar pentru barajul de retentie pentru protejarea orasului de viituri, in cazul unor ploi torentiale. Urmeaza sa mai am o intalnire cu domnul ministru, dupa Summit-ul Nato, poate chiar in Zalau”, a declarat Radu Capilnasiu, primarul Zalaului.

Capilnasiu a discutat acest subiect si cu comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, generalul de brigada Dumitru Scarlat, si, conform promisiunii facute de acesta, saptamana trecuta, reprezentanti ai Armatei au fost in Zalau, pentru discutii referitoare la poligon. S-a stabilit ca este deja anacronica cramponarea armatei de acest teren.

In anul 2010, printr-o investitie a Primariei Municipiului Zalau si finantare prin Programul PHARE, a fost finalizat primul tronson al soselei de centura, cu o lungime totala de 9,6 km, din care 8,3 km drum nou si 1,3 km reabilitare drum judetean 191C. Realizarea integrala a soselei ocolitoare, varianta Valea Mitii – Aghires – iesire pe Meses, va degreva Municipiul Zalau de traficul greu si va contribui la fluidizarea traficului rutier.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus