Sefia Politiei Locale Zalau, "curtata" de doar doi pretendenti

Concursul pentru ocuparea postului de director executiv al Politiei Locale Zalau, constand in doua probe, se va desfasura in zilele de 31 martie si 5 aprilie, potrivit criteriilor de organizare si desfasurare aprobate in ianuarie de alesii municipali. Pentru postul respectiv s-au anuntat doi candidati, despre care purtatorul de cuvant al Primariei Zalau, Manuela Ghiurutan, ne-a declarat ca intrunesc criteriile cerute de legislatia in vigoare. Totusi, purtatorul de cuvant a refuzat sa spuna numele celor doi candidati, precizand ca aceste date nu sunt publice si ca va fi facut cunoscut doar numele celui care va obtine postul respectiv.

La concursul pentru ocuparea postului de director executiv al Politiei Locale Zalau s-au putut inscrie cetatenii romani cu domiciliul in Romania, care, printre altele, nu au fost destituiti dintr-o functie publica sau nu le-au incetat contractele de munca pentru motive disciplinare in ultimii sapte ani, nu au facut politie politica.

Concursul va avea trei etape succesive: selectia dosarelor de inscriere, proba scrisa si interviul. Sunt declarati admisi la proba scrisa si la interviu candidatii care au obtinut minim 70 de puncte. Punctajul final se va calcula prin insumarea punctajelor obtinute la aceste doua probe.

Postul de director executiv al Politiei Locale Zalau a ramas vacant in 2009 dupa ce fostului director Matei Ardelean i-au incetat de drept raporturile de serviciu.

Pe perioada de interimat, functia de director executiv este ocupata de Mircea Bara.

Recomandari

Alte Articole