Salajeni arestati preventiv pentru ultraj Reviewed by CD on . Trei tineri simleuani, cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani, au fost arestati preventiv pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si sfidarea organelor jud Trei tineri simleuani, cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani, au fost arestati preventiv pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si sfidarea organelor jud Rating:
Ești aici: Acasă » Social»Salajeni arestati preventiv pentru ultraj

Salajeni arestati preventiv pentru ultraj

Salajeni arestati preventiv pentru ultraj

Trei tineri simleuani, cu varste cuprinse intre 19 si 24 de ani, au fost arestati preventiv pentru savarsirea infractiunilor de ultraj si sfidarea organelor judiciare, dupa ce, in noaptea de 19 spre 20 ianuarie, au provocat scandal intr-o pensiune din oras. La sosirea fortelor de ordine, chemate in ajutor de angajatii pensiunii, cei trei au amenintat ca se iau la bataie cu politistii.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Salaj, Tincuta Dumuta, agentul de paza al pensiunii a sesizat politistii despre faptul ca mai multe persoane provoaca scandal in restaurantul localului. “Politistii s-au deplasat la fata locului, unde au identificat pe scandalagii Alin M., de 24 de ani, Virgil C., de 21 de ani, si Mihai P., de 19 ani, toti trei din Simleu Silvaniei. Acestia i-au injurat si amenintat cu acte de violenta pe angajatii pensiunii, agentul de paza si pe oamenii legii care incercau sa aplaneze scandalul”, a declarat purtatorul de cuvant.

Cei trei tineri au fost retinuti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj, sfidare a organelor judiciare si ultraj contra bunelor moravuri. In cursul zilei de vineri, au fost prezentati Judecatoriei Simleu Silvaniei cu propunerea de arestare preventiva, instanta emitand pe numele acestora mandate de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile. Scandalagiii se afla, in prezent, in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus