S-au intoxicat cu monoxid de carbon, in propria casa

Doi zalauani, un barbat si o femeie care locuiau impreuna, au fost gasiti intoxicati cu monoxid de carbon, sambata dimineata, in propria casa. Acestia au fost descoperiti chiar de catre fiica si ginerele femeii, care, alarmati ca nu mai raspunde nimeni la telefon, s-au dus intr-o suflare la locuinta situata pe strada 22 Decembrie. Tanarul a sunat imediat dupa ajutoare la numarul unic de urgenta 112.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Porolissum” al judetului Salaj, Lucian Jacodi, ne-a declarat ca dispeceratul unitatii a fost sesizat, sambata dimineata, in jurul orei 11, despre faptul ca intr-o locuinta din municipiu au fost descoperite doua persoane intoxicate cu monoxid de carbon. “Paramedicii unei ambulante SMURD s-au deplasat imediat la fata locului, unde, in colaborare cu un echipaj al Serviciului de Ambulanta Salaj, au intervenit pentru resuscitarea femeii de 54 de ani, reusind sa o stabilizeze. Barbatul in varsta de 62 de ani era decedat la sosirea echipajelor de interventie”, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, femeia a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Zalau, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei.

La fata locului s-au deplasat si echipajele de politie. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a comunicat ca cei doi s-au intoxicat cu monoxid de carbon degajat de la un convector de gaz. In acest caz, politistii continua cercetarile pentru a stabili imprejurarile exacte in care s-a produs nefericitul incident.

Recomandari

Alte Articole