S-a deschis "Expo-Casa"

Cea de-a XIX-a editie a expozitiei cu vanzare „Expo Casa” a fost deschisa, ieri, la Zalau, cu participarea a 25 de firme active in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare, toate din Salaj. Evenimentul se va incheia in 3 iunie si s-a bucurat de prezenta liderului grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu, a deputatilor Lucian Bode si Mirel Talos, a oficialitatilor locale si judetene.

Si in acest an, salajenii sunt invitati sa treaca pragul expozitiei cu vanzare „Expo Casa”, eveniment ajuns la cea de-a XIX-a editie. Presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) Salaj, Vasile Padurean, a declarat, ieri, la deschiderea evenimentului, ca la editia din 2011 a evenimentului au participat doar 22 de agenti economici de profil, fata de 25 de firme participante in acest an. „Am deschis astazi (joi, n.r.) cea de-a XIX-a editie a evenimentului <>, la care iau parte 25 de agenti economici din domeniul constructiilor si amenajarilor interioare din intreaga tara. Spre deosebire de editiile trecute, acum avem o premiera: toate firmele participante sunt din Salaj, lucru care dovedeste ca exista economie in judetul nostru”, a declarat presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) Salaj.

Vasile Padurean a declarat ca, pe langa posibilitatile de intermediere a relatiilor de afaceri intre vizitatori si firmele prezente, “Expo Casa” aduce in plus posibilitatea de a confrunta oferta de bunuri de consum cu cererea reprezentata de consumatorul final.

Prezent la Zalau, pentru a a-l sprijini in campania electorala pe primarul Zalaului, Radu Capilnasiu, care candideaza pentru un nou mandat, liderul grupului PNL din Camera Deputatilor, Calin Popescu-Tariceanu a luat parte la deschiderea celei de-a XIX-a editii a expozitiei cu vanzare „Expo Casa”, cadru in care a declarat ca, in perioada de criza economica, este obligatia nescrisa a administratiilor locale sa intinda o mana catre mediul privat. „<> da posibilitatea firmelor din Salaj sa isi etaleze produsele si sa ia contact cu clientii. Acest efort sustinut de administratia locala merita salutat, pentru ca este obligatia nescrisa a acesteia sa intinda o mana catre mediul privat, catre cei care sunt operatori economici. Avand in vedere criza economica prin care trece Romania si dificultatile pe care le cunosc operatorii economici, cred ca este firesc sa le acorde conditii cat mai propice pentru a-si putea valorifica produsele si a trece cu bine peste aceste momente dificile”, a declarat Calin Popescu-Tariceanu.

Acces gratuit si tombole cu premii

Expozitia cu vanzare este deschisa zilnic, intr-un cort amplasat in centrul Zalaului, accesul vizitatorilor in incinta expozitiei fiind gratuit. Pe langa produse din domeniul constructiilor, sunt expuse spre vanzare utilaje pentru gradinarit si agricultura, arbusti, plante perene si decoratiuni de gradina.

In cadrul evenimentului vor fi organizate trei tombole, unde vizitatorii pot castiga, in baza unui tichet primit la intrare, premii atragatoare. De asemenea, pentru cea de-a treia zi a evenimentului va avea loc o prezentare de moda, cu participarea firmelor Mela Zalau, Uniconf SA Zalau si Sport Shop. Cea de-a XIX-a editie a „Expo Casa” este organizata de Camera de Comert si Industrie (CCI) Salaj, in parteneriat cu Primaria Zalau.

Daca anul trecut, la eveniment au participat 22 de firme din Romania, la editia din 2010 a „Expo Casa” au luat parte 27 de agenti economici de profil, din intreaga tara.

Recomandari

Alte Articole