S-a "agatat" de tocul uşii

Un tanăr in varstă de 29 de ani, din Zalău, şi-a pus capăt zilelor joi după-amiază, intr-un mod cat de poate de cumplit. După ce a bătut cuie in uşa pentru a nu putea fi deschisă, acesta s-a spanzurat de tocul uşii. Tatăl a fost cel care a sunat la numărul unic de urgenţă 112, alertat că nu poate intra in camera băiatului său şi că acesta nu mai răspunde.

Purtătorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului Sălaj, Cristian Cuibuş, a declarat că pompierii au fost solicitaţi joi, la ora 20.17, pentru deblocarea unei uşi din zona Astralis din municipiul Zalău. “Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit o persoană spanzurată, aceasta fiind predată ambulanţierilor. Acesta era legat de o curea de tocul uşii, iar pentru a nu intra nimeni in cameră, a bătut cuie in uşă, blocand-o”, a declarat purtătorul de cuvant. Potrivit sursei citate, echipajul medical a efectuat manevrele de resuscitare minute in şir, din nefericire, fără rezultat.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj al poliţiei pentru efectuarea cercetărilor. Din cele declarate de purtătorul de cuvant al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, nu sunt suspiciuni de omor in cauză. Trupul neinsufleţit al zălăuanului a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuării necropsiei.

Tanărul in varstă de 29 de ani locuia cu părinţii. Acesta a lăsat un bilet prin care şi-a luat la revedere de la sora sa, fără să işi exprime gestul său.

Recomandari

Alte Articole