Proxeneta salajeanca, incatusata de austrieci

O salajeanca in varsta de 32 de ani, data in urmarire internantionala inca de acum cinci ani, a fost prinsa zilele trecute de autoritatile austriece. Potrivit informatiilor existente la nivelul Compartimentului de Urmarire din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Inspectoratului Judetean de Politie Salaj, tanara Alexandra Ioana Podar, din localitatea Somes Odorhei, se sustragea unei pedepse cu inchisoarea pentru infractiunea de trafic de persoane. Din relatarile procurorilor, aceasta a racolat si dus tinere la un club de streaptise din Austria, obligandu-le sa se prostitueze.

 

Salajeanca, impreuna cu tanara Ioana Mirabela B., au fost citate ca inculpate intr-un dosar aflat pe rolul instantei Tribunalului Salaj, datand din iulie 2005. Opt parti vatamate au fost parte in proces. Obiectul cauzei: trafic de persoane. In cursul anului 2006, Alexandra Podar a fost condamnata definitiv la trei ani de inchisoare, pe numele acesteia fiind emis un mandat de urmarire internationala. A fost prinsa in cursul saptamanii trecute in Austria.

 

Reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Salaj au declarat ca nu detin informatii cu privire la situatia salajencei cercetate pentru proxenetism, dosarul fiind predat procurorilor pentru solutionare.

 

Urmeaza a se efectua procedurile de extradare a salajencei pentru savarsirea pedepsei cu inchisoarea.

Recomandari

Alte Articole