Primaria Nusfalau isi trage sediu nou

Autoritatile locale din comuna Nusfalau s-au mutat intr-un sediu nou, constructia fiind ridicata printr-o investitie de 120.000 de euro, bani asigurati din bugetul local. Primarul Radu Mate ne-a declarat ca noile birouri ale administratiei locale sunt moderne si echipate corespunzator, iar pentru sistemul de incalzire a imobilului a fost montata o centrala pe lemne.

Edilii din Nusfalau au considerat ca este nevoie de un spatiu nou in care administratia publica locala sa isi desfasoare activitatea, intrucat cladirea in care isi functiona anterior s-a dovedit in timp neincapatoare, neavand nici cea mai potrivita compartimentare pentru birourile functionarilor.

Lucrarile pentru ridicarea unei noi primarii au fost demarate in luna septembrie 2009, noua cladire situata in centrul localitatii Nusfalau avand o suprafata totala de 400 de metri patrati si putand gazdui, astfel, toate compartimentele necesare intr-o administratie locala.

In ceea ce priveste fostul imobil in care a functionat Primaria, el a fost amenajat cu birouri pentru Centrul local al Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura Salaj, dar si pentru Administratia Finantelor Publice Nusfalau din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Salaj.

Recomandari

Alte Articole