Pregătiri pentru iarnă la Zalău

Compania Citadin din cadrul Primăriei municipiul Zalău are deja pregătite materialele antiderapante pentru deszăpezirea și curățarea străzilor din oraș. Tot în această perioadă, angajații pregătesc și utilajele care vor ieși în teren la iarnă.
Pentru această iarnă, 80 de angajați ai companiei vor acționa 24 de ore din 24 pentru deszăpezirea municipiului Zalău. Angajații vor lucra pe trei schimburi, iar la nevoie, numărul lor poate fi suplimentat.
200 tone de sare, 210 tone amestec nisip cu sare, 1350 tone nisip, 20 tone de clorură de calciu se află deja în depozitele societații Citadin pentru activitatea de deszăpezire. Mai mult decât atât, 20 de utilaje de diferite tipuri, răspânditor de material antiderapant cu lamă, răspânditor de material antiderapant, auto pentru intervenție manuală cu material antiderapant, buldoexcavator, tractor cu lamă, autogreder, încărcător frontal și ATV cu lamă vor acționa la nevoie pentru a menține municipiul în stare bună, în această iarnă.
Principalele zone pe care vor acționa angajații Citadin sunt porțiunile de drum cu declivitate mare (pantă): urcare spre Spitalul Județean de Urgență, strada Gheorghe Doja, strada Kossuth, zona Ortelec, strada Voievodul Gelu, și Dealul Aghireș, urmând zona spitalelor, instituții publice, unităților de cult și cartiere.

Recomandari

Alte Articole