"Masurisul oilor", pazit de jandarmii salajeni

Aproximativ 20 de jandarmi salajeni vor asigura, la finele acestei saptamani, masurile de ordine publica pe timpul desfasurarii manifestarilor prilejuite de sarbatoarea “Masurisul oilor”, din localitatea Pria. Acestia vor fi sprijiniti si de o subunitate de jandarmi din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, echipele vor fi prezente la datorie si vor executa misiuni specifice pentru a asigura buna desfasurare a manifestarilor si prevenirea faptelor de natura sa tulbure ordinea si linistea publica. “Pentru a preveni producerea unor evenimente neplacute, atentionam ca aceste manifestari care implica un public numeros reprezinta oportunitati pentru infractori si sfatuim cetatenii sa nu tina la vedere obiectele si bunurile de valoare, sa manifeste spirit de solidaritate, vigilenta in locurile aglomerate, sa evite implicarea in conflicte de orice natura si sa solicite sprijinul fortelor de ordine aflate in dispozitiv in situatiile in care este necesara interventia acestora”, a declarat purtatorul de cuvant.

De asemenea, pentru a sesiza faptele de natura sa tulbure ordinea si linistea publica, cetatenii pot apela numarul unic de urgenta 112 sau dispeceratul Jandarmeriei Salaj, la numarul de telefon 0260 – 669722.

Recomandari

Alte Articole