Lucrarile la hala agro-alimentara din Zalau continua

Lucrarile la obiectivul de investitii „Complex agro-alimentar in zona centrala a Municipiului Zalau”, din zona fostei piete centrale, au ajuns in etapa de turnare a planseului peste subsol, realizata in proportie de peste 50 la suta. „Aceasta lucrare este parte din investitiile pe care le-am gandit prin strategia de modernizare a zonei centrale si care cuprinde reabilitarea Cladirii Transilvania, care se realizeaza cu finantare europeana si fonduri de la bugetul local, reabilitarea cladirii primariei, cu fonduri de la Ministerul Culturii si modernizarea Parcului Central, prin fonduri europene. Tot in planurile referitoare la zona centrala este inclus concursul de solutii pentru modernizarea Pietei 1 Decembrie 1918 (platoul de marmura) si transformarea strazii Unirii, in strada pietonala, care va demara dupa finalizarea lucrarilor la hala”, a spus Radu Capilnasiu, primarul Zalaului.

Obiectivul de investitii „Complex agro-alimentar in zona centrala a Municipiului Zalau” consta in realizarea complexului agroalimentar, cladire cu parcare subsol, parter si etaj, cu spatii comerciale pentru legume, fructe, lapte si produse lactate, carne si preparate din carne, oua, miere si alte produse apicole, produse conservate, produse de panificatie si patiserie, flori, seminte, material saditor, cereale, precum si unele articole de uz gospodaresc. Constructia va avea o arie construita desfasurata de 4855 mp si va cuprinde si parcare subterana, cu 50 locuri.

Primaria Municipiului Zalau a semnat un acord cadru pe patru ani cu constructorul – asocierea SC Copisa Constructora Pirenaica SA Barcelona, SC Consinit SRL Zalau si SC Ianus SRL Zalau. Valoarea contractului este de peste 12,27 milioane lei, iar in 30 august 2011 a fost emis ordinul de incepere a lucrarilor.

Recomandari

Alte Articole