Judecator nou la Judecatoria Simleu Silvaniei

Judecatoria Simleu Silvaniei are, incepand din aceste zile, un nou judecator in post in persoana Lilianei Santavan, decretul de numire in functie, semnat de presedintele Traian Basescu, fiind publicat in Monitorul Oficial. Liliana Santavan a obtinut nota 8 la proba scrisa a concursului de admitere in magistratura organizat in 2011 de Institutul National al Magistraturii si va completa, in sfarsit, schema de patru judecatori ai instantei simleuane, asa cum prevede organigrama.

Localnicii de sub Magura sunt cu atat mai castigati cu cat, pe langa ca anii anteriori o recomanda ca fiind un bun profesionist, Liliana Santavan este ea insasi din Simleu Silvaniei, astfel ca sansele de a ramane in post pe termen lung sunt mari.

Liliana Santavan are 36 de ani, este casatorita si are doi copii, iar inainte sa intre in magistratura, a fost consilier juridic la mai multi agenti economici. Alaturi de ea, la concursul de admitere in magistratura s-au mai inscris alti trei candidati din care unuia i-a fost respins dosarul din cauza ca nu indeplinea conditia de vechime. Ceilalti doi candidati, Teodora Hossu si Oana Flonta, au obtinut la proba scrisa notele 5,8, respectiv 5,05.

Recomandari

Alte Articole