Ferma Ocolului Silvic Zalau, calcata de hoti

Un barbat in varsta de 40 de ani este cercetat pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, dupa ce a fost prins, marti dimineata, ca a furat mai multe bunuri de la ferma Ocolului Silvic Zalau. Un barbat care a observat lipsa obiectelor sustrase a sunat imediat la jandarmi.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj, Isaia Micle, a declarat ca furtul a fost sesizat in urmatoarea zi producerii faptei, autorul fiind gasit in scurt timp. “Dispeceratul unitatii a fost sesizat marti, la ora 10.30, de catre un barbat care a reclamat ca i-au fost sustrase mai multe bunuri dintr-o ferma apartinand Ocolului Silvic Zalau. La fata locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi. In urma cercetarilor si verificarilor efectuate pentru stabilirea imprejurarilor in care a fost comisa fapta, s-a constatat faptul ca luni seara, in jurul orei 19:30, un barbat de 40 de ani, din Jibou, a patruns in incinta fermei, de unde a sustras o caruta si patru baloti de sarma pentru gard”, a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, bunurile sustrase au fost recuperate si restituite partii vatamate.

In cauza, pe numele faptuitorului, jandarmii au intocmit actele de constatare a infractiunii de furt calificat. Dosarul cu actele de constatare a infractiunii urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Zalau.

Recomandari

Alte Articole