Descoperire macabra intr-un canal din Zalau

Cadavrul unui barbat in varsta de 40 de ani a fost descoperit, in cursul zilei de marti, intr-un canal termic aflat la intersectia strazilor Corneliu Coposu si Kossuth din municipiul Zalau. Din primele cercetari, oamenii legii sustin ca ar fi vorba de un om al strazii dat disparut de vreo trei saptamani.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Porolissum” al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca echipajul de interventie a fost solicitat marti, in jurul orei 13, pentru scoaterea unei persoane decedate dintr-un canal de incalzire din municipiu. “Interventia s-a desfasurat cu dificultate din cauza gurii stramte a canalului termic care nu permitea accesul pompierilor echipati cu tuburi de oxigen. La fata locului a fost adus un buldo-excavator, cu ajutorul caruia a fost inlaturat capacul de beton. Dupa aproximativ trei ore de la sesizare, pompierii militari au scos trupul barbatului aflat in stare avansata de descompunere”, ne-a declarat purtatorul de cuvant. Potrivit sursei citate, din primele informatii, se pare ca barbatul avea aproximativ 40 de ani si nu avea locuinta.

Trupul decedatului a fost descoperit de catre o cunostinta a sa, care a coborat in canal stiind ca acolo isi petrecea noptile pentru a se incalzi. Ingrozit, acesta a anuntat organele de politie, care s-au deplasat imediat la fata locului. Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea, ne-a declarat ca politistii au inceput investigatiile pentru a stabili identitatea decedatului . “Trupul decedatului a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei”, a afirmat Cristea.

Locuitorii din zona sustin ca au simtit, inca de acum trei saptamani, un miros intepator venind dinspre canal, insa au crezut ca este vorba de lesului vreunui animal. Perioada coincide, insa, cu disparitia unui om al strazii, de care cunoscutii acestuia nu mai auzisera. Oamenii legii continua cercetarile in vederea stabilirii cauzelor si imprejurarilor in care a survenit decesul barbatului.

Recomandari

Alte Articole