Depozit de deseuri in flacari

 Pompierii militari au intervenit cu doua autospeciale, miercuri dupa-amiaza, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de deseuri plastice din localitatea Aghires. Din nefericire pentru proprietar, acesta tocmai cumparase balotii pentru valorificare.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Porolissum” al judetului Salaj, Lucian Jacodi, a declarat ca flacarile ar fi izbucnit de la o tigara nestinsa aruncata la intamplare. “Detasamentul de pompieri Zalau a fost solicitat sa intervina, miercuri, pentru a a stinge un incendiu izbucnit la un incendiu la o hala a unui operator economic in care erau depozitate deseuri plastice din localitatea Aghires. Cauza probabila de incendiu este fumatul in locuri nepermise”, a declarat Lucian Jacodi.

Potrivit sursei citate, in incendiu au ars aproximativ 200 de kilograme de deseuri plastice aflate in interiorul halei si 18 metri patrati de acoperis. Pe de alta parte, pompierii militari au lichidat incendiul inainte ca acesta sa se propage la un camion parcat in imediata apropiere a imobilului.

Recomandari

Alte Articole