Cum a fost înregimentat politic tot românul cu ocazia referendumului

Referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu a dezvaluit cea mai urata fata a politicii romanesti. Campania electorala a fost una murdara, ba chiar as putea spune ca a fost cea mai jegoasa dintre campaniile de dupa Revolutie.

A fost o campanie desfasurata cu cutitele pe masa si cu chilotii murdari la vedere. Televiziunile centrale au lasat la o parte cea mai mica urma de deontologie profesionala, si in functie de interes, ne-au bombardat cu “fumigene” menite sa discrediteze combatantii.

In ring au fost Traian Basescu, Crin Antonescu si Victor Ponta, ceilalti politicieni avand rolul de ultrasi din galerie.

Traian Basescu este omul care a anuntat ranjind ca pensiile mici ale parintilor nostri vor fi taiate. Tot el a sugerat ca bugetarii sunt niste paraziti ai societatii, tinuti in spate de ceilalti romani. Acest lucru se intampla, in timp ce clientela PDL prospera pe banii statului.

Crin Antonescu este cel mai mare chiulangiu din Parlamentul Romaniei, preferand sa stea mai mult la telvizor. Unde s-a mai vazut ca un om care nu merge la serviciu cu zilele, sa fie platit, si inca bine. Discursul lui este gol si lipsit de continut, dar vrea sa fie presedinte.

Victor Ponta este premierul in mandatul caruia euro a atins praguri istorice, iar ratele romanilor au crescut vertiginos. De cand conduce guvernul nu a fost preocupat nicio clipa de nivelul de trai al romanului, razboiul cu Basescu ocupandu-i tot timpul. Nici cu plagiatul nu ne-am lamurit cum este de fapt.

Oamenii astia care duc Romania de rapa, au rusit insa sa faca un lucru foarte urat. Au inregimentat politic tot romanul. Cine nu a mers la vot, indiferent din ce motiv, este catalogat drept PDL-st si pro-Basescu. Cine a votat, nu conteaza cum, este de acum USL-ist si anti-Basescu.

Mai urmeaza doar ca fiecare roman sa primeasca prin posta acasa un carnet de partid.

 

ArticoleRecomandate

Recomandari din RubricaEditoriale