Activitate intensa pentru jandarmii salajeni

Lucratorii Inspectoratului de Jandarmi Judetean Salaj s-au implicat, in cursul lunii august, in cateva sute de actiuni menite sa pastreze linistea si siguranta cetatenilor din judet. Acestia au executat 327 de misiuni, cele mai multe, 283, fiind destinate mentinerii si asigurarii ordinii publice in zonele pietelor, targurilor si oboarelor, pe timpul manifestarilor cultural-artistice desfasurate atat in municipiul Zalau, cat si la nivelul intregului judet.
Potrivit informatiilor furnizate de reprezentantul Compartimentului de Informare si Relatii Publice din cadrul IJJ Salaj, jandarmii salajeni s-au mai implicat in 11 actiuni de interventie pentru punerea in aplicare a mandatelor de aducere si 18 actiuni executate in cooperare cu alte institutii. Totodata, acestia au mai intervenit pentru solutionarea a 12 sesizari telefonice venite din partea unor cetateni pe numarul unic pentru apeluri de urgente 112 si pe numarul inspectoratului (0260-669722).
In urma misiunilor executate, au fost constatate 13 infractiuni, dintre care, trei infractiuni independent, iar alte zece in cadrul actiunilor organizate cu efective ale Politiei, pe linia prevenirii si combaterii fenomenului infractional si contraventional. Au fost aplicate 33 de avertismente scrise si 79 de amenzi, in valoare de 20.350 lei. Tot in cursul lunii august, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Salaj a asigurat paza si protectia a 16 obiective, 137 de transporturi de valori apartinand Administratiei Finantelor Publice Salaj, 167 de transporturi corespondenta clasificata, precum si un transport de produse cu caracter special in beneficiu propriu.

Recomandari

Alte Articole