Sălăjeni depistați la volan sub influența alcoolului

La data de 08.09.2020, ora 17:20, lucrătorii Sectiei 1 Politie Rurala Zalau, aflându-se în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu, pe raza loc.Dobrin, respectiv pe DJ108D, au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în Sălaj, condus de un tânăr sălăjan de 48 de ani, care a fost testat cu aparatul alcooltest marca Drager, rezultând o alcoolemie de 0,43 mg/l.

Acesta a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, în vederea recoltării de probe biologice.

S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea prev. de art. 336 alin. 1 din Cod penal, respectiv conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 08.09.2020 în jurul orei 22:58, organele de poliție din cadrul Secției 6 Crasna, au oprit în trafic un tânăr de 23 de ani, domiciliat Sălaj care a condus un autoturism pe D.C 79, în loc. Stîrciu, pe care l-au testat cu aparatul alcotest marca Drager, rezultând valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aer expirat. Acesta a fost condus la Spitalul de Boli Cronice Crasna, în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolui sau a altor substanțe” faptă prev. de art. 336 alin. 1 din Codul Penal.

Recomandari

Alte Articole