Ziua porţilor deschise la IPJ Sălaj Reviewed by CD on . Mâine, începând cu ora 10.00, la sediul IPJ Sălaj se va desfăşura acţiunea „Porţi deschise”, în cadrul căreia vor fi prezentate publicului dotări ale Poliţiei, Mâine, începând cu ora 10.00, la sediul IPJ Sălaj se va desfăşura acţiunea „Porţi deschise”, în cadrul căreia vor fi prezentate publicului dotări ale Poliţiei, Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ziua porţilor deschise la IPJ Sălaj

Ziua porţilor deschise la IPJ Sălaj

Ziua porţilor deschise la IPJ Sălaj

Mâine, începând cu ora 10.00, la sediul IPJ Sălaj se va desfăşura acţiunea „Porţi deschise”, în cadrul căreia vor fi prezentate publicului dotări ale Poliţiei, mergând de la tehnică de intervenţie până la autospeciale. Aceeaşi acţiune Porţi deschise se va desfăşura şi la poliţiile din Şimleu Silvaniei şi Cehu Silvaniei, tot de la ora 10.00.

Poliţiştii din Jibou vor lansa mâine Proiectul de Security Marketing de prevenire şi combatere a furturilor din societăţi comerciale / locuinţe. Acţiunea va avea loc, de la ora 10.00, la sediul Primăriei Oraşului Jibou.

În data de 22 martie a.c., Secţia de Poliţie Rurală Sânmihaiu Almaşului, va prezenta, de la ora 10.00, tematici de prevenire şi promovare a imaginii Poliţiei Române, la Şcoala Gimnazială Cuzăplac (prezentarea unor filme de educaţie rutieră; desfăşurarea concursului „Poliţist junior” – elevii din clasele II-IV şi premierea câştigătorilor), iar poliţiştii Serviciului de Acţiuni Speciale vor face demonstraţie tactică (această acţiune se va repeta în data de 26 martie a.c., la Şcoala Gimnazială Simion Bărnuţiu din Bocşa, în organizarea Secţiei de Poliţie Rurală Zalău.

În data de 25 martie, începând cu ora 11.00, poliţiştii vor participa la şedinţa festivă, la sediul inspectoratului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus