Zalăuancă tâlhărită sub amenințarea unui ciob de sticlă Reviewed by CD on . Poliţiştii Biroului de Ordine Publică, din cadrul poliţiei municipale au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, un tânăr în vârstă de 28 an Poliţiştii Biroului de Ordine Publică, din cadrul poliţiei municipale au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, un tânăr în vârstă de 28 an Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Zalăuancă tâlhărită sub amenințarea unui ciob de sticlă

Zalăuancă tâlhărită sub amenințarea unui ciob de sticlă

Zalăuancă tâlhărită sub amenințarea unui ciob de sticlă

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică, din cadrul poliţiei municipale au reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, un tânăr în vârstă de 28 ani, din Zalău, învinuit pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Ieri, ora 21:59, poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 de Ioana L., de 24 ani, din Zalău, angajată la un local de alimentaţie publică din municipiu, cu privire la faptul că în timp ce se afla în timpul serviciului, în incinta localului a pătruns o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea cu un ciob de sticlă, a deposedat-o de suma de 3.500 lei şi un telefon mobil. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti autorul a fost identificat imediat după comiterea faptei, în persoana lui Adrian P., de 28 ani, din municipiu, iar prejudiciul a fost recuperat şi restituit persoanei vătămate.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind introdus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj. Azi va fi prezentat  Parchetului de pe lângă Judecatoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus