Un bucureștean a adormit la volan, pe drumul dintre Poiana Blenchii și Gâlgău. Vezi consecințele Reviewed by CD on . Sâmbătă, în jurul orei 17.00, între localităţile Poiana Blenchii şi Gîlgău, H.  Sorin de 47 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul,  datorită obos Sâmbătă, în jurul orei 17.00, între localităţile Poiana Blenchii şi Gîlgău, H.  Sorin de 47 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul,  datorită obos Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Un bucureștean a adormit la volan, pe drumul dintre Poiana Blenchii și Gâlgău. Vezi consecințele

Un bucureștean a adormit la volan, pe drumul dintre Poiana Blenchii și Gâlgău. Vezi consecințele

Un bucureștean a adormit la volan, pe drumul dintre Poiana Blenchii și Gâlgău. Vezi consecințele

Sâmbătă, în jurul orei 17.00, între localităţile Poiana Blenchii şi Gîlgău, H.  Sorin de 47 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea autoturismul,  datorită oboselii accentuate a adormit la volan, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod.

În urma accidentului,  a rezultat atât rănirea gravă a conducătorului auto, cât şi  a altor două persoane, H. Ioana de 15 ani, din Baia Mare şi P. Laura de 35 ani, din Bucureşti, pasagere în autoturism. 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus