Un bărbat a intrat cu mașina în șanț în apropierea comunei Crișeni, după care și-a înecat amarul în alcool Reviewed by CD on . În această noapte, în jurul orei 00.20, pe DN 1H, în afara localităţii Crişeni, D. Zoltan, 28 ani, din Zalău, conducea autoturismul proprietate personală, iar d În această noapte, în jurul orei 00.20, pe DN 1H, în afara localităţii Crişeni, D. Zoltan, 28 ani, din Zalău, conducea autoturismul proprietate personală, iar d Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Un bărbat a intrat cu mașina în șanț în apropierea comunei Crișeni, după care și-a înecat amarul în alcool

Un bărbat a intrat cu mașina în șanț în apropierea comunei Crișeni, după care și-a înecat amarul în alcool

Un bărbat a intrat cu mașina în șanț în apropierea comunei Crișeni, după care și-a înecat amarul în alcool

În această noapte, în jurul orei 00.20, pe DN 1H, în afara localităţii Crişeni, D. Zoltan, 28 ani, din Zalău, conducea autoturismul proprietate personală, iar din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum în curbă, a derapat şi a părăsit partea carosabilă intrând în şanţul de pe partea dreaptă a sensului de mers. În urma accidentului, V. Oliver, 25 ani, şi V. Arnold, 19 ani, pasageri în autoturism, au fost răniţi uşor. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea şi fără a anunţa poliţia, fiind identificat după aproximativ o oră de la producerea accidentului.

Testarea cu aparatul alcooltest a evidenţiat o îmbibaţie alcoolică de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta declarând că a consumat alcool după producerea accidentului.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi consum de alcool după producerea unui accident de circulaţie care a avut ca rezultat vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane, până la recoltarea probelor biologice ori până la testarea cu un mijloc tehnic autorizat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus