Pugilistele de la CSM Zalău şi-au asigurat cate o medalie prin simpla prezenta la competitie Reviewed by CD on . Editia din acest an a Campionatului National de box, la feminin, rezervat junioarelor tineretului si senioarelor, se desfasoara in aceste zile, la Buzau. Marti Editia din acest an a Campionatului National de box, la feminin, rezervat junioarelor tineretului si senioarelor, se desfasoara in aceste zile, la Buzau. Marti Rating:
Ești aici: Acasă » Sport»Pugilistele de la CSM Zalău şi-au asigurat cate o medalie prin simpla prezenta la competitie

Pugilistele de la CSM Zalău şi-au asigurat cate o medalie prin simpla prezenta la competitie

Pugilistele de la CSM Zalău şi-au asigurat cate o medalie prin simpla prezenta la competitie

Editia din acest an a Campionatului National de box, la feminin, rezervat junioarelor tineretului si senioarelor, se desfasoara in aceste zile, la Buzau. Marti seara a avut loc cantarul oficial si tragerea la sorti, tot marti seara avand loc si prima reuniune. Avand in vedere starea proasta a drumurilor, in special ale celor din sudul tarii, multe cluburi absenteaza de la aceasta editie, fiind prezente 114 pugiliste, la cele trei categorii de varsta. Delegatia Clubului Sportiv Municipal Zalau este alcatuita din 16 sportive, plus cei doi antrenori: Ioan Popa si Ioan Dragos. Popa are zece reprezentante la editia din acest an: Diana Chis, Gabriela Pintea, Vadas Renata, Torkos Henrieta, Ancuta Salajan, Cosmina Farcas, Mihaela Pausan, Iacob Flavia, Adelina Papita si Aina Stirb, in timp ce Dragos este prezent cu sase pugiliste: Andreea Bulz, Naomi Ciurte, Anamaria Rusu, Sorana Salajan, Elekes Kinga si Bianca Stirb.

Marti seara au boxat doua dintre cele 16 sportive zalauane. Diana Chis (tineret, cat. 64 kg) a fost invinsa la limita de Roxana Patrascu, de la Pandurii Targu Jiu. Tot la tineret, Gabriela Pintea (cat. 69 kg) a avut o evolutie mai buna, invingand-o prin KO pe Ionela Baciu, de la CSM Bistrita.

Ieri au urcat in ring alte patru sportive de la CSM Zalau: Renata Vadas (junioare, cat. 46 kg), Torkos Henrieta (tineret, cat. 75 kg), Naomi Ciurte (tineret, cat. 48 kg) si Anamaria Rus (tineret, cat. 60 kg) Cele mai grele partide le-au avut Vadas si Torkos, care s-au duelat cu campioanele en-titre.

Azi sunt programate meciurile de senioare, urmand sa urce in ring: Ancuta Salajan (cat. 51 kg), Cosmina Farcas (cat. 57 kg) si Pausan Mihaela (cat. 64 kg). La categoria +81 de kilograme, se vor duela doua pugiliste de la CSM Zalau, Iacob Flavia, campioana categoriei si Adelina Papita. Un meci extrem de greu va avea Ancuta Salajan, care o va intalni pe Steluta Duta, de la Steaua Bucuresti, dubla campioana europeana si dubla vicecampioana europeana.

To azi sunt programate finalele la junioare, maine finalele la tineret, competitia urmand sa se incheie sambata, cu finalele la senioare.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus