Primăria Letca: Încă o iarnă cu WC din lemn, în fundul curţii (Galerie FOTO) Reviewed by CD on . Pentru că nu au fost prevăzute  fonduri de către vechiul primar, pentru amenajarea unei toalete în interior, angajaţii primăriei Letca, în frunte cu şeful comun Pentru că nu au fost prevăzute  fonduri de către vechiul primar, pentru amenajarea unei toalete în interior, angajaţii primăriei Letca, în frunte cu şeful comun Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Primăria Letca: Încă o iarnă cu WC din lemn, în fundul curţii (Galerie FOTO)

Primăria Letca: Încă o iarnă cu WC din lemn, în fundul curţii (Galerie FOTO)

Primăria Letca: Încă o iarnă cu WC din lemn, în fundul curţii (Galerie FOTO)

Pentru că nu au fost prevăzute  fonduri de către vechiul primar, pentru amenajarea unei toalete în interior, angajaţii primăriei Letca, în frunte cu şeful comunei, vor mai folosi încă o iarnă WC-ul de lemn din curtea instituţiei. Asta este partea rea a lucrurilor la primăria Letca. Partea bună este că, din fonduri proprii, a fost rezolvată problema centralei telefonice, a sălii de şedinţe şi a biroului de viceprimar.

 

Primăria din Letca a trecut la imaginea de toamnă, care include parchet, gresie, mobilier nou şi zugrăveli proaspete. Din păcate lipseşte baia, deoarece  amenajarea acesteia nu a fost prevăzută în planul de investiţii, de către vechea conducere a comunei. Desi există încăperile, costul mobilierului, instalaţiei şi canalizării aferente, depăşeste suma de 2.500 lei, bani care lipsesc până la stabilirea următorului buget. Cu 38.000 lei, bani din bugetul local, primarul Dorel Man a reuşit terminarea sălii de şedinţe pentru consiliul local, biroul vicelui, un oficiu, iar propriul birou este dotat cu mobilier şi calculator. Gresia din hol va fi pusă numai după ce va începe şantierul în cele două camere de baie, cel mai probabil în primăvara viitoare.

 

Clip to Evernote

Comentarii (2)

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus