Premieră la Şimişna: Stadion cu nocturnă în dunga văii (Galerie FOTO) Reviewed by CD on . Primul stadion din istoria localităţii a început să prindă formă în Şimişna. După ce tot aici a fost construită prima piscină de pe Valea Someşului, la nici 200 Primul stadion din istoria localităţii a început să prindă formă în Şimişna. După ce tot aici a fost construită prima piscină de pe Valea Someşului, la nici 200 Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Premieră la Şimişna: Stadion cu nocturnă în dunga văii (Galerie FOTO)

Premieră la Şimişna: Stadion cu nocturnă în dunga văii (Galerie FOTO)

Premieră la Şimişna: Stadion cu nocturnă în dunga văii (Galerie FOTO)

Primul stadion din istoria localităţii a început să prindă formă în Şimişna. După ce tot aici a fost construită prima piscină de pe Valea Someşului, la nici 200 de metri distanţă, va fi gata până la începutul iernii un stadion cu toate dotările.

Ideea aparţine unui intreprinzător local, Grigoriţă Revnic,  acelaşi care a construit şi parcul de distracţii cu piscină, teren de volei, loc de camping şi terasă, toate situate în mijlocul păşunii de lângă vale. Investitorul va suporta şi costul lucrărilor stadionului, care va fi de ultimă generaţie la capitolul dotări, cu tabelă electronică, gazon modern şi bineînţeles nocturnă. Execuţia lucrărilor a început deja, cu utilaje de la Asociaţia Comunelor de pe Valea Someşului. Locul pe care va fi ridicată arena, a fost pus la dispoziţie de către primărie, iar în cadrul acestui parteneriat public-privat, tot primăria va înfiinţa şi o echipă de fotbal.

Mircea Mureşan

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus