Datoriile primariilor, sterse prin marinimia Guvernului Reviewed by CD on .   Jumatate din primariile salajene vor scapa de datoriile acumulate in acest an. Pentru 30 de unitati administrativ-teritoriale s-a aprobat, prin Hotarare de Gu   Jumatate din primariile salajene vor scapa de datoriile acumulate in acest an. Pentru 30 de unitati administrativ-teritoriale s-a aprobat, prin Hotarare de Gu Rating:
Ești aici: Acasă » Social»Datoriile primariilor, sterse prin marinimia Guvernului

Datoriile primariilor, sterse prin marinimia Guvernului

Datoriile primariilor, sterse prin marinimia Guvernului

  Jumatate din primariile salajene vor scapa de datoriile acumulate in acest an. Pentru 30 de unitati administrativ-teritoriale s-a aprobat, prin Hotarare de Guvern, alocarea de sume destinate platii salariilor si cheltuielilor de intretinere. Sumele se aloca de la bugetul de stat, din fondul de rezerva bugetara, in urma solicitarilor facute de edili.

Cate 150.000 de lei primesc primariile Chiesd (PSD) si Simleu Silvaniei (PD-L), 60.000 de lei s-au repartizat pentru comunele Boghis (UDMR), Crasna (UDMR), Samsud (UDMR), Sarmasag (UDMR) si orasul Cehu Silvaniei (UDMR). Cate 50.000 de lei vor primi comunele Camar (UDMR) si Dobrin (UDMR), iar cate 40.000 de lei – Hereclean (UDMR), Maeriste (PD-L) si Marca (PD-L). Comunele Creaca (PD-L ), Letca (PD-L ) si Lozna (PD-L) primesc cate 30 de lei, iar Babeni (PD-L), Galgau (PNL), Hida (PD-L), Mesesenii de Jos (PSD), Pericei (UDMR), Plopis (PD-L), Salatig (UDMR), Sag (PD-L), Treznea (PD-L) si Valcau de Jos (PD-L). Cele mai mici sume, respectiv cate 10.000 de lei, se aloca pentru comunele Agrij (PSD), Banisor (PSD), Romanasi (PIN), Varsolt (UDMR) si Zalha (PD-L).

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus