Siguranța elevilor, în atenția Prefecturii Sălaj Reviewed by CD on . La sediul Instituției Prefectului Sălaj s-a întrunit ieri Comisia județeană pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prev La sediul Instituției Prefectului Sălaj s-a întrunit ieri Comisia județeană pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prev Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Siguranța elevilor, în atenția Prefecturii Sălaj

Siguranța elevilor, în atenția Prefecturii Sălaj

Siguranța elevilor, în atenția Prefecturii Sălaj

La sediul Instituției Prefectului Sălaj s-a întrunit ieri Comisia județeană pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și a personalului didactic și prevenirea delicvenței juvenile în incita și în zonele adiacente unităților de învățământ preuniversitar.
Lucrările au fost conduse de către subprefectul județului, Alexandru Vegh, ședința având următoarea ordine de zi:
1.Evaluarea gradului de siguranță a elevilor și personalului didactic și modul de asigurare a protecției unităților de învățământ în primul semestru al anului școlar 2017-2018;
2.Situația parteneriatelor cu instituții guvernamentale și organizații neguvernamentale care ar putea sprijini activitățile de prevenire desfășurate la nivel județean de către Inspectoratul de Poliție și Inspectoratul Școlar.
3.Stadiul programelor/proiectelor și campaniilor de prevenire a violenței în mediul școlar în primul semestru al anului școlar 2017-2018.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus