Paula Todoran a castigat prima medalie ca antrenoare

Atleta legitimata la CSM Zalau nu a luat startul la Campionatul National de cros, desfasurat la finalul saptamanii trecute, la Baile Felix, dar a reusit sa obtina o medalie. Paula Todoran, profesoara de sport in cadrul Liceului cu Program Sportiv “Avram Iancu” Zalau, se ocupa de pregatirea unei grupe de copii, care a obtinut medalia de bronz la crosul de Baile Felix. Echipa a fost alcatuita din: Rares Nisipeanu, locul 13 la individual, Florin Meleg, locul 18 la individual, Raul Berbenti, locul 25 la individual si Rares Blajan – locul 37 la individual.

Echipa de juniori III, pregatita de profesorul Teodor Bidian, s-a clasat pe locul cinci, toti cei patru sportivi care au facut parte din echipa fiind in primul an de juniori III. Cel mai bun rezultat la individual l-a obtinut Claudiu Meleg, locul 14, urmat de Dan Florescu, locul 27, Ilie Niculae, locul 34 si Daniel Onicas, locul 35.

Echipa de juniori I, pregatita de Mirel Seisanu si Lucian Barlogean, s-a clasat pe locul 6. Paul Parnau a obtinut cea mai buna clasare, locul 19. Sergiu Farcas s-a clasat pe locul 23, Cosmin Craciunas pe locul 31, iar Daniel Muresan pe locu 64.

LPS “Avram Iancu” Zalau a fost reprezentat si de cateva atlete, cel mai bun rezultat fiind inregistrat de Ana Pop, locul 31 la copile 1, urmata de Timea Csalanos, locul 37 la aceeasi categorie. La junioare III, Patricia Prodan s-a clasat pe locul 32, in timp ce Denisa Somai s-a clasat pe urmatoarea pozitie. “Suntem multumiti de rezultatele inregistrate. Avem o generatie la juniori III si copii in care ne punem mari sperante pe viitor. Speram ca in urmatorii doi ani sa revenim la numarul de medalii cu care ne-am obisnuit, 6 – 7 la numar, dar si noi participari la campionate internationale”, a declarat profesorul Mirel Seisanu.

 Raul Crecan, de la CSS Zalau, medaliat cu argint

CSS Zalau a avut opt reprezentanti la crosul de la Baile Felix, cel mai bun rezultat fiind inregistrat de Raul Crecan, la juniori 3. Sportivul pregatit de Nelian Ianchis s-a clasat pe locul doi, fiind medaliat cu argint. Locul I a fost ocupat de Ioan Benta, de la Falticeni, iar pe ultima treapta a podiumului s-a clasat Ionut Irimia, de la CSS Caransebes.

Recomandari

Alte Articole