HC Zalău “înghiţită” de valurile Dunării Reviewed by CD on . Valurile Dunării au fost mai mari duminică decât Muntele Meseș și HC Dunărea Brăila s-a impus în fața echipei Handbal Club Zalău cu scorul de 27-23, după ce la Valurile Dunării au fost mai mari duminică decât Muntele Meseș și HC Dunărea Brăila s-a impus în fața echipei Handbal Club Zalău cu scorul de 27-23, după ce la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»HC Zalău “înghiţită” de valurile Dunării

HC Zalău “înghiţită” de valurile Dunării

HC Zalău “înghiţită” de valurile Dunării

Valurile Dunării au fost mai mari duminică decât Muntele Meseș și HC Dunărea Brăila s-a impus în fața echipei Handbal Club Zalău cu scorul de 27-23, după ce la pauză brăilencele au avut avantaj minim pe tabela de scor, 12-11.

HC Dunărea Brăila – HC Zalău 27 – 23 (12 – 11)

Handbal Club Zalău a plecat în urbea de la malul Dunării cu gândul la o partidă echilibrată, iar acest lucru le-a reușit elevelor profesorilor Elena și Gheorghe Tadici.

Chiar dacă echipa gazdă a avut avantaj de două-trei goluri în debutul partidei, Diana Puiu și colegele sale au reușit să le țină piept jucătoarelor echipei gazdă și au intrat la cabine după o jumătate de oră de joc la o singură lungime distanță în spatele brăilencelor.

Echilibrul dintre cele două formații a continuat și în partea a doua, dar din păcate câteva greșeli individuale ale sălăjencelor le-au permis jucătoarelor echipei din Brăila să se desprindă la patru goluri și să câștige partida cu scorul de 27-23, rezultat în urma căruia gruparea sălăjeană coboară o poziție în clasamentul Ligii Naționale feminine de handbal.

În ciuda eșecului de la Brăila, HC Zalău se menține în prima jumătate a clasamentului, pe poziția a VI-a cu 16 puncte acumulate, iar în runda următoare va primi vizita echipei Universitatea Alexandrion Cluj, grupare aflată pe locul 9 cu 12 puncte.

Din rațiuni de televizare, duelul dintre HC Zalău și Universitatea Alexandrion Cluj este programat vineri, 6 noiembrie de la ora 16:45.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus