Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)

Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)

Traficu feroviar blocat complet între oraşele Dej şi Jibou după ce un tren de marfă a deraiat. Zece vagoane din garnitură încărcate cu sare s-au făcut una cu pământul chiar la intrare în gara Letca. Deocamdată cauzele accidentului nu au fost stabilite, însă localnicii spun că de vină poate fi numai starea deplorabilă în care a ajuns calea ferată. Din fericire nimeni nu a fost rănit dar altfel puteau sta lucrurile dacă în accident era implicat un tren cu pasageri.

 

 

Accidentul a avut loc astăzi în jurul orei 1.00 la intrarea dinspre Dej în gara Letca din Sălaj. O garnitură de marfă cu 32 de vagoane încărcate cu sare a deraiat. Trenul venea de la Dej şi se îndrepta spre Valea lui Mihai în judeţul Bihor. Pe o distanţă de aproape 200 de metri totul a fost distrus, de la şine şi traverse până la stâlpii de electricitate şi semnale luminoase. În câteva secunde zece vagoane din partea din faţă a trenului s-au transformat într-un morman de fiare. În urma impactului peste 500 de tone de sare s-au împrăştiat pe ca a mai rămas din calea ferată. Zgomotul puternic a trezit din somn oamenii chiar şi de la doi kilometri distanţă. La faţa locului autorităţile sălăjene au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele nenorocirii. Reluarea traficului va dura câteva zile iar pasagerii care vor circula pe ruta Dej-Jibou vor fi transportaţi cu autobuze puse la dispoziţie de către CFR.

 

Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)Dezastru feroviar în Letca (VIDEO-Galerie FOTO)

Recomandari

Alte Articole