Pentru ca nu avea un loc de munca, un tanar salajean s-a spanzurat

Un barbat in varsta de 43 de ani, din localitatea Lompirt, a fost gasit spanzurat, sambata dimineata, de grinda unei anexe din gospodarie. Se pare ca acesta ar fi recurs la teribilul gest dupa ce a cazut in patima alcoolului pentru ca si-a pierdut locul de munca. De aici au inceput problemele si certurile frecvente in familie, in cele din urma barbatul alegand sa moara. Acesta este unul din nenumaratele cazuri de suicid care au avut loc in ultimele luni in localitatile salajene.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Tincuta Dumuta, ne-a declarat ca un localnic a sesizat politia despre faptul ca intr-o gospodarie a gasit o persoana spanzurata. “Politistii s-au deplasat la fata locului pentru demararea cercetarilor, in cauza nefiind constatate suspiciuni de omor. Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga spitalului in vederea efectuarii necropsiei”, a declarat purtatorul de cuvant.

Primarul comunei Sarmasag, Dombi Attila, ne-a spus ca familia avea probleme de ordin financiar, avand loc deseori certuri. “Barbatul a ramas fara un loc de munca si a dat in patima alcoolului. Din aceste cauze, se iscau de multe ori certuri in familie. Fratele lui spune ca din cauza alcoolului a recurs la a-si pune capat zilelor”, a precizat edilul comunei Sarmasag. Potrivit acestuia, barbatul, de etnie maghiara, a lasat in urma o sotie si patru copii, indurerati de pierderea suferita.

Recomandari

Alte Articole