RUNFEST: Au început înscrierile

Competiția de alergare pe șosea, Gabriela Szabo RUNFEST de la Bistrița, ajunsă la cea de-a XI-a ediție, așteaptă la startul întrecerilor 1.000 de alergători din întreaga țară.

A XI-a ediție a tradiționalului concurs de alergare, ce poartă numele celebrei atlete și campioane olimpice Gabriela Szabo, cheamă la start toți iubitorii de mișcare, copii sau adulți, să se bucure de o competiție în aer liber. Traseul, ce străbate inima localității Bistrița și evidențiază clădirile cu îndelungată istorie și punctele de atracție turistica, este regândit în acest an de partenerii tehnici A.C.S. MPG și Asociația Județeană de Atletism Bistrița-Năsăud. Totodată, pofta de alergare va fi stimulată prin noi curse, adaptate tuturor participanților, indiferent de nivelul de pregătire fizică.

Asa cum este tradiția, la acest concurs din orașul natal al celebrei atlete olimpice și mondiale, înscrierile la cursele de alergare sunt gratuite. Pentru eveniment este alocată o limită maximă de 1.000 de locuri. La atingerea acestui număr, competiția va fi considerată închisă și nu se vor mai putea realiza înscrieri.

Gabriela Szabo RUNFEST oferă curse variate, atât pentru copii și juniori, cât și pentru adulți pe distanțe de: 2 km, 4 km și 8 km.

Traseul este unul deosebit de atractiv și străbate inima localității Bistrița, dezvăluind clădiri importante și locuri pline de istorie, iar la eveniment va lua parte Gabriela Szabo, ambasadorul crosurilor RUNFEST, care va susține copiii prezenți la curse și va alerga alături de ei.

Cei interesați să participe la competiția de la Bistrița sunt rugați să-și creeze un cont gratuit pe www.runfest.ro, apoi să se logheze și să selecteze evenimentul Gabriela Szabo RUNFEST, din 7 mai, și să se înscrie la cursa potrivită categoriei de vârstă în care se încadrează. Înscrierile sunt deschise și se fac exclusiv online până pe 4 mai 2016, inclusiv.

Recomandari

Alte Articole