Zeci de premise de conducere suspendate de poliţiştii sălăjeni Reviewed by CD on . Noul aparat radar cu laser aflat în dotarea Serviciului Rutier a fost folosit şi la sfârşitul săptămânii pe Drumul Naţional 1C: Ileanda-Glod-Gîlgău-Bîrsău Mare. Noul aparat radar cu laser aflat în dotarea Serviciului Rutier a fost folosit şi la sfârşitul săptămânii pe Drumul Naţional 1C: Ileanda-Glod-Gîlgău-Bîrsău Mare. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zeci de premise de conducere suspendate de poliţiştii sălăjeni

Zeci de premise de conducere suspendate de poliţiştii sălăjeni

Zeci de premise de conducere suspendate de poliţiştii sălăjeni

Noul aparat radar cu laser aflat în dotarea Serviciului Rutier a fost folosit şi la sfârşitul săptămânii pe Drumul Naţional 1C: Ileanda-Glod-Gîlgău-Bîrsău Mare.

Astfel, pe parcursul a două zile (9-10 iunie a.c.), acesta a scos la iveală mai multe abateri ale şoferilor, unii dintre aceştia rămânând fără permis de conducere. Deşi “pistolul” radar va fi folosit preponderent pentru depistarea şoferilor care circulă cu viteză peste limita legală, dispozitivul poate fi folosit şi pentru înregistrarea şoferilor care depăşesc pe linie continuă.

În acest context, poliţiştii au aplicat 57 de sancţiuni contravenţionale şi au suspendat 34 de premise de conducere (24 pentru viteză şi zece pentru depăşiri neregulamentare).

Valoarea sancţiunilor este de 46.110 lei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus