Zălăuani arestaţi preventiv pentru furt calificat Reviewed by CD on . Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut, marţi, 12 iunie a.c., pe bază de ordonanţă de reţinere, doi tineri de 21 şi Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut, marţi, 12 iunie a.c., pe bază de ordonanţă de reţinere, doi tineri de 21 şi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Zălăuani arestaţi preventiv pentru furt calificat

Zălăuani arestaţi preventiv pentru furt calificat

Zălăuani arestaţi preventiv pentru furt calificat

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi reţinut, marţi, 12 iunie a.c., pe bază de ordonanţă de reţinere, doi tineri de 21 şi 30 de ani, bănuiţi de comiterea a trei infracţiuni de furt calificat. Aceştia au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Faptele au fost comise în municipiul Zalău, pe timpul nopţii.

Din probatoriul administrat s-a stabilit că, în noaptea de 11/12 iunie, perioada a.c., aceştia au pătruns într-o societate comercială şi două anexe gospodăreşti de pe raza municipiului Zalău, de unde au sustras mai multe bunuri (generator de curent, acumulatori etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 11.000 de lei.

Din prejudiciul cauzat s-a recuperat 95% şi a fost restituit părţilor vătămate.

În baza ordonanţei de reţinere emisă de poliţişti, cei doi au fost reţinuţi, marţi, 12 iunie a.c., şi depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Sălaj, iar miercuri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. Pe numele acestora, instanţa a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru pentru documentarea întregii activităţii infracţionale a acestora.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus