A XI-a ediție a sesiunii de comunicări științifice „Cercetări sălăjene” Reviewed by CD on . În organizarea Asociației Societatea Muzeului Ardelean, cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Societății Culturii Maghiare - Emke, Funda În organizarea Asociației Societatea Muzeului Ardelean, cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Societății Culturii Maghiare - Emke, Funda Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»A XI-a ediție a sesiunii de comunicări științifice „Cercetări sălăjene”

A XI-a ediție a sesiunii de comunicări științifice „Cercetări sălăjene”

A XI-a ediție a sesiunii de comunicări științifice „Cercetări sălăjene”

În organizarea Asociației Societatea Muzeului Ardelean, cu sprijinul Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, Societății Culturii Maghiare – Emke, Fundației „Bathoty” din Șimleu Silvaniei, Asociației Pro Zilah și Fundației „Communitas”, la Casa Emke din Zalău va avea loc sâmbătă, 9 mai 2014, de la ora 16, a XI-a ediție a sesiunii de comunicări științifice „Cercetări sălăjene”, în acest an cu tema „100 de ani de la declanșarea primul război mondial”.

Vor susține prelegeri profesorii Egyed Akos (acad.), Péntek János (prof. univ. dr), Sipos Gábor (prof. dr.), Bajusz István (prof. dr.), László László, Lóga Zsolt, Gáspár Attila, Szabó Attila și Kovács Kuruc János. Cu acest prilej va avea loc și o expoziție de insigne de epocă din perioada primului război mondial.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus