Urmărit general prins de poliţiştii din Mirşid Reviewed by CD on . Aseară, la ora 20,00 poliţiştii din Mirşid au identificat, pe raza localităţii, un bărbat care s-a prezentat cu numele de Vlăşceanu Constantin, dar întrucât ace Aseară, la ora 20,00 poliţiştii din Mirşid au identificat, pe raza localităţii, un bărbat care s-a prezentat cu numele de Vlăşceanu Constantin, dar întrucât ace Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit general prins de poliţiştii din Mirşid

Urmărit general prins de poliţiştii din Mirşid

Urmărit general prins de poliţiştii din Mirşid

Aseară, la ora 20,00 poliţiştii din Mirşid au identificat, pe raza localităţii, un bărbat care s-a prezentat cu numele de Vlăşceanu Constantin, dar întrucât acesta nu deţinea acte de identitate, a fost condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, pentru stabilirea certă a identităţii.

Poliţiştii din cadrul Compartimentului Urmăriri au verificat numele furnizat de bărbat în baza de date privind identitatea persoanelor şi au constatat că acesta nu era numele real, motiv pentru care l-au amprentat şi apoi au introdus impresiunile digitale în sistemul AFIS, care a evidenţiat faptul că bărbatul se numeşte L. Viorel, are 53 de ani şi este din Suceava. Bărbatul fusese dat în urmărire naţională în data de 26 august 2013, la solicitarea I.P.J. Suceava, întrucât se sustrăgea de la executarea pedepsei cu închisoarea de 4 ani pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, sentinţă pronunţată de Judecătoria Jibou. Suceveanul a fost introdus în Centrul de Arest şi Reţinere Preventivă, urmând a fi transportat la un penitenciar, pentru executarea pedepsei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus