Un tânăr din Zalău s-a ales cu dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologic Reviewed by CD on . Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, sâmbătă, 18 mai a.c., la ora 3.00, un autoturism care circula pe strada Aleea Tineretului, condus Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, sâmbătă, 18 mai a.c., la ora 3.00, un autoturism care circula pe strada Aleea Tineretului, condus Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Zalău s-a ales cu dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologic

Un tânăr din Zalău s-a ales cu dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologic

Un tânăr din Zalău s-a ales cu dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de probe biologic

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au oprit pentru control, sâmbătă, 18 mai a.c., la ora 3.00, un autoturism care circula pe strada Aleea Tineretului, condus de un tânăr de 32 de ani, din municipiul Zalău.

Tânărul a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, dar şi recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus