Un tânăr din Pericei s-a ales cu dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor Reviewed by CD on . În data de 28 august, poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința lui P. Nelu, în În data de 28 august, poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința lui P. Nelu, în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Pericei s-a ales cu dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Un tânăr din Pericei s-a ales cu dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Un tânăr din Pericei s-a ales cu dosar penal, pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor

În data de 28 august, poliţiştii din cadrul Biroului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința lui P. Nelu, în vârstă de 22 ani, din comuna Pericei.

Cu această ocazie au fost identificate o arma letală prevăzută cu lunetă şi dispozitiv de iluminare, un pistol cu aer comprimat calibru 4,5 mm, 5 cartuşe de calibru 12 mm, un binoclu şi un proiector, toate confecţionate artizanal.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că, tânărul nu are calitatea de vânător şi nici nu este autorizat în vederea deţinerii portului, folosirii armelor şi munițiilor letale/neletale.

Toate bunurile au ridicate în vederea confiscării, iar pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, faptă prevăzută de articolul 342 Cod Penal şi braconaj cinegetic, faptă prevăzută de articolul 42 din Legea 407/2006.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus