Un tânăr din Jibou a intrat cu mașina în două surori, aflate pe marginea drumului dintre Surduc și Ciocmani Reviewed by CD on . O fetiţă în vârstă de 11 ani a murit, iar sora ei geamănă a ajuns la spital, după ce au fost lovite de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani, în timp ce împing O fetiţă în vârstă de 11 ani a murit, iar sora ei geamănă a ajuns la spital, după ce au fost lovite de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani, în timp ce împing Rating:
Ești aici: Acasă » Eveniment»Un tânăr din Jibou a intrat cu mașina în două surori, aflate pe marginea drumului dintre Surduc și Ciocmani

Un tânăr din Jibou a intrat cu mașina în două surori, aflate pe marginea drumului dintre Surduc și Ciocmani

Un tânăr din Jibou a intrat cu mașina în două surori, aflate pe marginea drumului dintre Surduc și Ciocmani

O fetiţă în vârstă de 11 ani a murit, iar sora ei geamănă a ajuns la spital, după ce au fost lovite de o maşină condusă de un tânăr de 18 ani, în timp ce împingeau un cărucior pe marginea şoselei, accidentul producându-se în judeţul Sălaj.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sălaj, Tincuţa Dumuţa, a declarat că accidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, pe DN 1H, între localităţile Surduc şi Ciocmani, după ce un şofer în vârstă de 18 ani, din Jibou, a intrat într-o curbă pe contrasens, unde maşina a lovit două fetiţe gemene în vârstă de 11 ani, care împingeau un cărucior pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, una dintre fete a murit, iar cealaltă a fost rănită şi dusă la spital. Dumuţa a afirmat că Poliţia continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus