Un șofer din Someș Odorhei a luat la ocazie trei tineri. Unul dintre ei i-a furat banii și telefonul Reviewed by CD on . În data de 3 noiembrie 2013, ora 6.55, P. Nelu, din Someș Odorhei, a sesizat Poliţia despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate persona În data de 3 noiembrie 2013, ora 6.55, P. Nelu, din Someș Odorhei, a sesizat Poliţia despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate persona Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer din Someș Odorhei a luat la ocazie trei tineri. Unul dintre ei i-a furat banii și telefonul

Un șofer din Someș Odorhei a luat la ocazie trei tineri. Unul dintre ei i-a furat banii și telefonul

Un șofer din Someș Odorhei a luat la ocazie trei tineri. Unul dintre ei i-a furat banii și telefonul

În data de 3 noiembrie 2013, ora 6.55, P. Nelu, din Someș Odorhei, a sesizat Poliţia despre faptul că, în timp ce se deplasa cu autoturismul proprietate personală pe bulevardul Mihai Viteazu din municipiu, din zona Staţiei CFR Zalău a luat la ocazie trei tineri, pe care i-a dus până în localitatea Mirşid, unde aceştia au coborât.

Ulterior, bărbatul a constatat că, dintr-o haină aflată pe bancheta din spate a autoturismului, i-a fost furat un telefon mobil și 150 de lei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti în localitatea Mirşid, a fost identificat F, Ioan, 17 ani, de la care a fost ridicat telefonul mobil, iar suma de bani urmează a fi recuperată. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus