Un șofer din Halmășd s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina Reviewed by CD on . Aseară, în jurul orei 22.10, poliţiştii rutieri au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier care s-a produs pe DC 93, în localitatea Halmăşd. Oamenii l Aseară, în jurul orei 22.10, poliţiştii rutieri au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier care s-a produs pe DC 93, în localitatea Halmăşd. Oamenii l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer din Halmășd s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina

Un șofer din Halmășd s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina

Un șofer din Halmășd s-a urcat beat la volan și s-a răsturnat cu mașina

Aseară, în jurul orei 22.10, poliţiştii rutieri au intervenit la faţa locului la un eveniment rutier care s-a produs pe DC 93, în localitatea Halmăşd.

Oamenii legii au stabilit faptul că, un bărbat, de 30 ani, din localitate, conducând autoturismul proprietate personală, pe direcţia Halmăşd- Cerişa, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, după care, s-a răsturnat în sanţul din partea stângă a direcţiei de mers. Poiţiştii l-au testat pe conducătorul auto, aparatul alcooltest indicând o alcoolemie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Urmare impactului, a rezultat rănirea uşoară a şoferului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus